Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Ваня Джаферович и звездни майки откриха детски център за изкуства

отпечатай новината

06.10.2017 14:25 | Видян 1615 пъти

Ваня Джаферович и звездни майки откриха детски център за изкуства

Футболистът Ваня Джеферович и двете му деца Леа и Бо бяха сред специалните гости за партито по случай откриването на най-новия детски център за изкуства в столицата – Angel Steps. По-малкият син на звездата Бо събра погледите на гостите, след като се добра до микрофона на телевизионната журналистка и водеща Ева Кикерезова и досущ като професионалист в бранша бе готов за действия.

Плеймейтката и риалити звезда Златка Димитрова уважи събитието със сина си Миро-младши, който въпреки, че още няма годинка, без притеснение се присъедини към батковците и каките и се впусна в развлеченията, които предлага центъра за изкуства. На партито бяха забелязани и фолк певиците Рени с по-малкия си син Аспарух, както и Есил Дюран, която доведе своя Хари. Поп изпълнителят Дичо също се оказа грижовен татко и пристигна, за да разучи на какво занимание да запише своята наследница Ариел. Мисис Баба Капка Амзина също се заинтересува кое е най-подходящото изкуство за нейната внучка – Божидара. Мисис България Йордана Димитрова бе в компанията на прекрасните си деца – Себастиян и Каролина.

Акцент в програмата на откриването на детския център за изкуства Angel Steps бяха демонстрациите по класически и модерен балет, народни танци, джудо, айкидо. Екипът на центърът, който по време на събитието беше на разположение за всеки въпрос на родителите,  имаше подготвена специална презентация за възрастните и забавления за децата.

“Angel Steps не е обикновен детски център или занималня. Неговата мисия е да открива и развива таланта на децата. Посветен на мисията да направи детето уверено в себе си, центърът си поставя задачата да стимулира неговото творческо мислене чрез откриване на силните му страни и тяхното развитие.” – казват от ръководството на центъра. За да бъде тази мисия успешна, с всяко дете работи екип от обучени специалисти – психолози и педагози, използващи най-съвременните методи в сферата на възпитанието. В центъра работи и професионален астропсихолог, който намира и тълкува звездите, под които детето върви от раждането си, и допълва с препоръки индивидуалния подход към развитието му.

Angel Steps се концентрира върху осигуряването на подходяща среда, която да внушава чувство за свобода, лична значимост и уникалност. Тук се предлага богата програма от най-различни занимания, с които да се ангажира свободното време на детето. Предлаганите на малчуганите разнообразни дейности позволяват на специалистите да проследят техните интереси и специални умения. Занятията включват различни видове изкуства – музика, изобразително изкуство и спорт.

Тъй като активният спорт в най-ранната възраст все още не е подходящ за най-малките, танците са една чудесна алтернатива, която помага на детето да изразходва енергията си, като същевременно развие и нови умения. Стиловете, предлагани в Angel steps, обхващат както класически балет, така и модерни танци като „хип-хоп“ и „лирикал денс“. Но в никакъв случай спортът не е пренебрегнат. Напротив – Angel Steps предлага тренировки по айкидо, бразилско жиу-жицу и граплинг.

Не са забравени също и заниманията по рисуване, скулптура и йога, които работят за подобряване на концентрацията, разширяване на светогледа и намаляване на напрежението.
Центърът предлага и организирането на рождени дни или други специални детски поводи, като високо обучени специалисти подготвят пълната програма на празненството, грижат се за забавлението и сигурността на децата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !