Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Втора сватба във Фермата

отпечатай новината

06.10.2017 14:55 | Видян 2492 пъти

Втора сватба във Фермата

Фермата е на път да събере още една двойка и в живота. След като преди 2 седмици гримьорката Анита получи предложение за брак в ефир и го прие, снощи такава развръзка получи флиртът между футболиста Алек и гимнастичката Валерия.

Отношенията им до този момент бяха особено драматични, защото старозагорската хубавица обясни, че има тайно гадже навън и ухажването на Алек често срещаше стена. Къде на шега, къде не, футболистът тази вечер се осмели да говори за брак с нея пред всички и срещна нейното „да“.

Всичко започна със стария български обичай, който наставниците Бети и Ники им възложиха да разиграят. Този път те избраха сватба, а за булка и младоженец бяха посочени Алек и Валерия. Това наля масло в техния сложен романс.

Булката Валерия се облече в секси бяла рокля и беше накипрена от останалите фермерки, а след това забулена с червен шал, както традицията повелява. Младоженецът пък беше обръснат ритуално от мъжете, в което се включи дори конкурентът му за сърцето на Валерия Калоян. Последва прословутото крадене на булката с откуп от локум, халва и гривни.

За кума беше отредена чеченката Марина, която не се поколеба да разходи дванайсетсантиметровите си златни токчета насред полето. Отговорната роля на кум пък взе Иван Гинчев, който ориса младата двойка да си направи цял футболен отбор деца.

В шеги и закачки по време на уж случайния обичай обаче се оказа, че Алек и Валерия си се женят съвсем наистина, пише БЛИЦ. Малко след като си казаха „да“ за пред останалите фермери, Алек дръпна трогателно слово, в което изрази намеренията си сватба да има и в реалния живот.

„Аз бях напълно искрен, все едно си е реална сватба. Много съм щастлив, пожелавам си това да ни е генерална репетиция и не си крия симпатиите към това страхотно момиче. Ще дам всичко от себе си, за да се съберем пак по този повод“, врече се професионалният доскоро сваляч.

Булката не спря да плаче, но от щастие.

„Не знам как не припаднах, това е едно от най-хубавите неща, които ми се случиха тук. Все още ми е като приказка, дано си стане реалност“, пърхаше гимнастичката.

Малко по-късно двамата си обещаха и насаме да изпълнят казаното пред другите. Но първата брачна нощ решили да запазят за реалния живот.

Снимки от приключението на фермерите можете да видите ТУК !!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !