Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Анита Мейзер - съдружник в порно империята на Хю Хефнър

отпечатай новината

09.10.2017 12:58 | Видян 2644 пъти

Анита Мейзер - съдружник в порно империята на Хю Хефнър

Варненската сексбомба, която се раздели с лъскавия си живот и заживя в Сливенския затвор, е акционер в Playboy Enterprises - компания на Хефнър, базирана в Бевърли Хилс, Калифорния.

Това разкрива в студиото на ПИК TV колоритната Елза Парини, която след морската си ваканция, продължила цяло лято, се завръща като светски коментатор в светско предаване Жълтите новини.

"Анита притежава 1 акция в корпорацията на Хю Хефнър. Преди няколко години ѝ я подари бизнесменът Димитър Желязков, но не Митьо Очите", признава Елза.

Парини от години е близка с най-известната арестантка в затвора в Сливен, която чака развой на делото за убийството по непредпазливост на половинката си - културиста Николай Димов.

Иначе първоначално компанията е основана от покойния Хю, за да управлява чрез нея еротичното списание Прейбой. Постепенно, компанията разширява дейността си и се превръща в медиен концерн, който притежава телевизия, радиостанции, интернет клубове, джиесем операти, произвежда филми, видеофилми и DVD с логото на Плейбой, продава облекла, бельо, козметика, притежава ресторанти, модни къщи и т.н. Смята се, че концернът струва над 300 млн. долара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !