Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Благой подлудява бременната Деси Слава

отпечатай новината

09.10.2017 13:43 | Видян 2674 пъти

Благой подлудява бременната Деси Слава

Докато бременната фолк звезда Деси Слава търкаля корем и наедряла фигура пред телевизора у дома, младото ѝ гадже – баща на детето ѝ, не спира да купонясва.

Боксьорчето всяка нощ вилнее по кръчмите в компанията на свои приятели и различни бръмчалки, пише хотарена. Близки до двойката разкриха, че боксьорът я прави луда. Деси Слава е в паника, че ще дойде ден, в който 19 години по-младият от нея Благой може да я смени със своя връстница.

Фолк дивата пръска всичките си пари за Малката Кобра - купи му кола, всяка седмица обновява гардероба му с нови дрехи, а той се скъсва да купонясва със студентки.

Както БЛИЦ съобщи, Благой Найденов изневерява на Деси със супер мацка - студентка в НСА. Говори се, че интимната им афера била сравнително прясна. Двамата поддържали връзка от около месец.

Благой обаче нямал намерение да зареже Деси Слава, а само малко да разнообрази сексуални си живот, гласи клюката. А и защо да го прави, като златната кокошка в лицето на кака Деси ще спре да му снася пари.

И докато за младия татко купонът тече на макс, Деси Слава се вълнува от съвсем различни неща. Певицата е бременна в шестия месец и вече не иска да рискува здравето на зародиша, ходейки по участия, затова прекарва дните си у дома.

Бебето ѝ е мъжко и пайнерката ще го ражда с напъване, без цезарово сечение. С Благой първоначално мислели, че ще имат момиче, но очакванията им не се оправдали. Затова двамата са се зарекли да продължат да работят за увеличаване на потомството си, докато не се сдобият и с женско бебе.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !