Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Джон Сноу направи нещо ужасяващо

отпечатай новината

10.10.2017 15:31 | Видян 1545 пъти

Джон Сноу направи нещо ужасяващо

Актьорът Кийт Харингтън, който изигра Джон Сноу в поредицата Играта на троновете, каза на британското танцово шоу Джонатан Рос как е уплашил приятелката си Роуз Лесли, предаде Фостър. Харингтън призна, че в семейството му много харесват първоаприлските шеги.

Той разказа какъв номер е спретнал тази година на приятелката си, поставяйки в хладилника една отрязана глава, подобна на неговата.

Видеото, което бе показано по време на шоуто, показва как Лесли отваря вратата на хладилника и вижда фалшивата глава поставена на един от рафтовете, пише БЛИЦ. Жената пада на колене и изпада в истерия.

"Роуз се разплака, а аз изскочих с фразата" първоаприлска шега!" - каза Харингтън, обяснявайки, че семейството на съпругата му не било свикнало да празнува първи април.

Кит Харингтън е най-известен с ролята си на Джон Сноу в известния телевизионен сериал Игра на тронове, той също участва във филми като Помпей, Спомени от бъдещето и Духове: по-голямото добро.

С жена си Роуз Лесли, той се среща по време на снимките на сериала. През септември тази година, двойката съобщи за връзката си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !