бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Riccardo Tisci измисли спортен отбор за най-новото си сътрудничество с Nike

отпечатай новината

11.10.2017 14:23 | Видян 873 пъти

Riccardo Tisci измисли спортен отбор за най-новото си сътрудничество с Nike

Ако погледнете вашия Instagram през уикенда, ще видите, че Riccardo Tisci и Nike имат друг проект в работата.

Днес е голямото разкритие: Tisci е създал пълен набор от елементи, които обединяват света на баскетбола и стила. Неговото вдъхновение е безпроблемният преход от активното облекло към облеклото на най-добре облечените играчи на НБА.  

Разбира се, с феновете на почти всеки от списъка на 30 отбора на НБА, дизайнерът не можеше да използва логото на един отбор. Какво да правя? Рикардо създаде своя собствена. Дами и господа, срещнете се с Victorious Minotaurs.

Колекцията Victorious Minotaurs ще се състои от четири отделни стила за начина на живот за мъжете, включително копче за рисуване и чай, три артикула за жени и множество аксесоари от шапки до щифтове до най-новата победа на Tisci на маратонката Air Force 1.

"Аз съм обсебен от обувката. Тя е много чиста и натурална, но в същото време изтънчена. Това е обувката, която най-добре представя моя стил и моето сътрудничество с Нике", каза той в съобщение.
Маратонките черпят от червеното, бялото и синьото лого на НБА, но също така включват символа на звездата на Tisci за хибриден външен вид, който е равностоен на части откровен и непокорен.

Тези, които следват кариерата на италианския дизайнер, знаят, че е играл баскетбол и че звездите от НБА са били едни от най-ранните и най-отдадените му фенове. Очаквайте това сътрудничество както на пресконференции, така и на улицата.

NikeLab x RT Victorious Minotaurs ще стартира в Северна Америка на 12 октомври, в Париж на 20 октомври и глобално на 21 октомври в магазини NikeLab и онлайн.

Снимки  от колекцията Victorious Minotaurs можете да видите ТУК !!!

Vogue

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !