Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Гореща любовна история идва от Хавана

отпечатай новината

11.10.2017 15:37 | Видян 1159 пъти

Гореща любовна история идва от Хавана

На 12 октомври всички почитатели на романтичните четива ще бъдат зарадвани с една изгаряща любовна история в сърцето на Хавана, издадена от издателство Хермес. Сусана Лопес Рубио е родена през 1978 г. в Мадрид.

Тя е сценарист и е работила по телевизионната адаптация на романа Нишките на съдбата. През 2005 г. печели наградата Pilar Miró за телевизионен сценарий и наскоро спечели наградата за хиперкратък разказ.

Пише кратки истории за възрастни и деца, а за сценария на Juan y la nube печели наградата Гоя за най-добър кратък анимационен филм за 2015 г. Ел Енканто е дебютният роман на Сусана Лопес Рубио, разказващ за една различна Хавана, която вече не съществува.

Филмовата адаптация на книгата се очаква през 2018 г.  В романа се разказва за Патрисио Рубио емигрира от Испания в Куба през 1947 година. Той разполага само с дрехите на гърба си и мечтите си. В продължение на месеци едва изкарва прехраната си, но разчита на двама верни приятели, които среща в Хавана.

Случайно намира работа като артилерист (момче за всичко) в Ел Енканто – най-големия универсален магазин в страната. Малко по малко се издига и от продавач става управител на отдел. Следва обрат и в личния му живот. Патрисио се запознава с Глория, една от най-богатите и елегантни клиентки на Ел Енканто, и мигновено и необратимо се влюбва в нея.

Глория принадлежи на друг свят: тя е съпруга на Сесар, влиятелен човек в кубинската мафия, което я превръща в най-желаната и недостъпна жена в Хавана. Независимо от обстоятелствата, Глория и Патрисио се привличат неустоимо и се отдават на своята объркваща, обсебваща и обречена любовна авантюра.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !