Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Репортерката на Папараци показа годежен пръстен в Милано

отпечатай новината

11.10.2017 15:51 | Видян 1325 пъти

Репортерката на Папараци показа годежен пръстен в Милано

Репортерката на Папараци и носителка на няколко титли за красота Елизабет Методиева се появи с годежен пръстен в модната столица Милано, преди няколко дни.

Брюнетката е в Италия от седмица, като по снимките винаги е в дамска компания. Интерес предизвика обаче един от фотосите, на който Методиева си прави селфи пред магазин на Прада, а на ръката ѝ блести пръстен с диамант, който по всичко личи е годежен, пише хотарена. Няколко часа по-рано журналистката качи вечерна снимка пред катедралата Duomo, където държи огромен букет от червени рози.

За сега не е ясно кой е щастливецът, грабнал сърцето на нашето момиче. Методиева никога не е показвала официално половинка до себе си. Медиите последно я свързваха с риалити героя Борислав Комсийски, но от месеци насам двамата не са се появявали заедно и не качват дори снимки в социалните мрежи, което преди бе ежедневие.

Преди месец тя самата заяви, че е сама, с което сложи край на тези спекулации, но явно любовта я е връхлетяла неочаквано. За сега не е ясно обаче дали избраника на журналистката е българин или чужденец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !