Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Актьорът Димитър Бакалов представя Шегите на еволюцията

отпечатай новината

11.10.2017 17:50 | Видян 1617 пъти

Актьорът Димитър Бакалов представя Шегите на еволюцията

Шегите на еволюцията е четвъртият от поредицата моноспектакли на Димитър Бакалов и третият му изцяло авторски проект. Актьорът и мениджър на арт пространството ТЕАТРО, а вече и приятел на публиката  Митко, този път ни показва живота от научната му страна през теорията на Чарлз Дарвин.

Ще бъдете изумени колко много от съвременните устройства си правят шеги с нас. Мобилни телефони, компютри, автомобили, електроуреди – за срещите ни и забавните ни противоречия с тях – знаете, че можете да се доверите на Димитър Бакалов да ви накара да се заливате от смях.

„Започнах своите търсения в сферата на комедийния моноспектакъл с изследване на сложните и непреходни взаимоотношения между мъжете и жените. Разкрих веселата и тъжна страна в живота на една двойка на средна възраст, а сега се впускам в съвсем нова тема – поглед към стълпотворението от съвременни технологии и към дебрите на комуникацията. Ще разчитам на активността и обратната връзка от моята публика“, казва актьорът.

Бакалов по един феноменален и най-вече забавен начин ще ни демонстрира как работят рекламата и ПР-ът, какво искат рекламистите да повярваме, кой ни поднася най-много лъжи и защо му вярваме.

Зрителите на моноспектакъла ще имат въображаеми срещи с Ботичели, Микеланджело и Леонардо и ще водят диалог с тях от позицията на съвременици. Накрая, а може и по средата на спектакъла, ако пожелаете, може да си направите селфи на сцената.

Как – ще разберете, когато дойдете на Шегите на еволюцията. Както спектаклите В защита на пещерния човек, Шегите, които Бог си прави и Шегите на времето (Преди и сега), така и Шегите на еволюцията се явява една страхотна предпоставка за извънредно забавно, но и трогващo представление.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !