Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джони Деп- бял и развратен в клип на Мерилин Менсън

отпечатай новината

12.10.2017 13:26 | Видян 1936 пъти

Джони Деп- бял и развратен в клип на Мерилин Менсън

Едно от най-здравите приятелства в световния шоубизнес – това между Мерилин Менсън и Джони Деп, най-сетне преля и на малък екран. Култовият актьор слага зловещата брашняна основа за грим на другарчето си във видеото към Say10 (б.а. игра на думи със "Сатана"), актуален сингъл от албума Heaven Upside Down, който стана пазарен факт миналия петък. Сюжетът позиционира двамата като ин и ян, извратената форма на доброто срещу порочното и обсебващо зло, черното срещу бялото в кукловоден конфликт. „Не наричайте това „изкуство“. Говорим за мъже с ерекция в стая пълна с вампири и за музиката, човече. Музиката е еквивалента на смрадливата ми, мръсна кръв, полепваща по лицата ви.“, повдига метафоричната завеса зад колаборацията шок рокера. „Той е нещо като Белия крал, а аз съм Черният и носия латекс. Боричкаме се, имаме здраво спречкване като библейските Каин и Авел, и на финала аз печеля.“, прави дисекция на сюжета Менсън.

Както повелява дворцовия етикет, заложен в историята, двамата са позиционирани на пищни тронове един срещу друг, а около талиите им се вие обръч от голи женски тела. Кривата мутра на Менсън и тежкият му готик ботуш често се стоварват като сянка на съмнение върху рамената на Деп. Усещането, че гледаме трейлър на някой от по-развратните сезони на „Зловеща семейна история“ се засилва на финала, когато бившия рок журналист пука пликче кръв в лицето си. Червената течност продължава да блика щедро върху него, докато единственото облечено момиче във видеото спира да симулира оргазъм и решава да потърси символичния любовник от съня си пълзейки през тясна тръба към светлината. Разбира се, краят е далеч от захаросан в реалността – хубавицата дава заден панически ход, когато Менсън я пресреща с нож в ръка.

Пред камера кеча с цирков елемент им се получава, но в реалния живот Джони Деп и Брайън Уорнър, както е истинското име на изпълнителя, са изключително близки вече повече от две десетилетия. Срещат се за пръв път в края на 80-те сред декорите на сериала 21 Jump Street, където Джони се появява в рамките на епизод, а Менсън, едва 19-годишен, изкарва джобни като безгласен статист. Страстта им към рокендрола е споделена и като един доста приличен китарист Деп често се появява като гвоздей  в бисовете по време на концерт, обикновено за Beautiful People, или за индъстриъл кавъра на Sweet Dreams на Eurythmix. На гърбовете на звездата от "Карибски пирати" и певеца има огледални татуси с корицата на "Цветята на злото" на Шарл Бодлер, а на китките им се мъдри философската фраза "Без причина".

Менсън е кръстник на голямата дъщеря на Деп- Лили Роуз, и бе сред най-яростните му защитници в разгара на скандалния развод с Амбър Хърд, която се опита да го набеди за ревнив насилник. «Джони е един от най-добрите хора, които познавам – до степен, в която почти ти разбива сърцето да виждаш колко мил и грижовен е с приятелите си. Знам, че покрай семейната си драма бе разпънат на кръст от медиите, и то напълно несправедливо.», заяви тогава Менсън и се зарече да отвърне с лют огън на всеки, опитал се да изкара приятеля му чудовище от съдебната скамейка по време на процеса.       

Източник: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !