Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Бляскави рокли и гаф белязаха световната премиера на Тор: Рагнарок

отпечатай новината

12.10.2017 17:24 | Видян 1100 пъти

Бляскави рокли и гаф белязаха световната премиера на Тор: Рагнарок

Чаканото продължение на киноприключението Тор: Рагнарок направи своя световен дебют на червения килим в Ел Ей. Звездите от филма и техните половинки, както и редица гости, впечатлиха всички с бляскави рокли, широки усмивки… и един гаф в социалните мрежи.

Кейт Бланшет, Елза Патаки и Теса Томпсън се превърнаха в център на вниманието със своите прелестни тоалети. А сред присъстващите се отличиха Мат Деймън и половинката му, както и брата на Крис Хемсърт – Лиъм и годеницата му Майли Сайръс.

Последните се превърнаха в най-обсъжданата двойка през седмицата, тъй като не са имали публична поява заедно повече от година.

И докато повечето мъже бяха заети да споделят със зрителите и своите близки еуфорията от дългоочакваното продължение на филма, Марк Ръфало се превърна в център на внимание в социалните мрежи, като за малко не разкри филма на целия свят.

След като направи лайф стрийминг от премиерата в своя профил в Инстаграм, той забрави да изключи видеото и прибра телефона в джоба си, което позволи на феновете да чуват всичко, което се случва в залата. За радост на всички, участвали в създаването на продукцията, Марк се сети да изключи стрийминга преди да е разкрил фатално много от Тор: Рагнарок.

И докато група щастливци вече гледаха новото попълнение в кинематографската вселена на Марвел, ние тръпнем в очакване на 27 октомври, когато в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX идва Тор: Рагнарок.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !