Кръщене: Принц Луи до семейството си

Представители на двореца Кенсингтън публикуваха новите...

Фенове на Тейлър се сгодиха пред нея...

Тейлър Суифт показа емблематичното си шокирано лице,...

Вдовицата Виолета и Яни са новата двойка във Фермата

отпечатай новината

13.10.2017 11:25 | Видян 800 пъти

Вдовицата Виолета и Яни са новата двойка във Фермата

Нова двойка е на път да се събере във „Фермата“, след като в предаването вече пламна грандиозна любов между гимнастичката Валерия и футболиста Алек. Свалката между вдовицата Виолета и селския ерген Яни става все по-явна, а тази вечер вдовицата дори заяви, че ще стигне и по-далеч от приказките.

„Казала съм, че ако дойде с винце, ще се целуваме по устата“, обеща на всеослушание Вили. „Чакай да си намажа устата с мас“, реагира веднага Яни. „Преди 2 седмици щеше да ми чупи очилата, сега докъде я докарахме“, не скри задоволството си той.  

Вино във „Фермата“ наистина пристигна и то като допълнение към първото месо, което фермерите хапнаха от собствените им животни. Агнето на чеверме беше сервирано с две дамаджани, а фермерите се замаяха от виното, което отприщи страстите. Според останалите фермери Яни е тайно влюбен във Виолета, а тя не спира да му дава аванси, къде на шега, къде не. Фаталната хубавица вече му подметна да си я вземе на село.

Засега обаче Яни не прекалява с ентусиазма, но за това има и причина. Едно от изискванията към бъдещата снаха на майката на Яни е тя да няма деца досега. Виолета обаче е на път да разбие на пух и прах плана. Тя има две малки деца от покойния си съпруг, който загубила едва преди 8 месеца. Досега в риалитито хубавата Вили хвърляше око на футболиста Алек, но тъй като той е лудо влюбен във Валерия, вдовицата прехвърли въжделенията си към Яни.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !