Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Ласкин скочи на Фермата

отпечатай новината

13.10.2017 12:27 | Видян 1877 пъти

Ласкин скочи на Фермата

Иван Ласкин скочи на продуцентите на „Фермата” Иван и Андрей, сипейки груби обиди към тях. Според него, продуцентите на риалити формата са го подвели, научи HotArena.

Актьорът кръсти шоуто „Свинефермата” като не пропусна да изрази недоволството си от Иван и Андрей. „Най-голямото разочарование се нарича доверие! Никога не се доверявайте поради сляпа емоция. Ще получите тъга и разочарование!

Подлостта и меркантилността ни обикалят като влажна и невидима мъгла около нас. Пазете се от усмивки, безизразни очи и “приятелство”. Общувайте с грубияни! Милите хора ме плашат. Ваш Иван! Това получих от "продуцентите на свинеФЕРМАТА. Страшни сополи!”,избухна Ласкин.

Той бе част от формата, но още в началото на предаването му се наложи да напусне заради здравословни проблеми. А след това определи участието си като голяма глупост, заяви, че съжалява и е съвсем добре със здравето.

Не е ясно защо актьорът изригна срещу Иван и Андрей, макар първите слухове да гласяха, че не е получил целия си хонорар. Според продуцентите обаче всичко му е изплатено до стотинка, пише „България днес”.

От екипа на „Фермата” са категорични, че няма да коментират по никакъв начин нападките на актьора. Те започнаха още преди гневния му статус в мрежата. Още с участието си в „Преди обед” Ласкин се държа грубо с водещата Деси. Което бе забелязано от почитателите на актьора.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !