Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Смениха българската Мис Вселена

отпечатай новината

13.10.2017 14:00 | Видян 3331 пъти

Смениха българската Мис Вселена

Мира Симеонова, която бе избрана да представи страната ни на световния конкурс „Мис Вселена“ преди месец по време на официална церемония в София, ще отстъпи позицията си на своята първа подгласничка. Причина за предаването на короната стана крехката възраст на красавицата от Русе. Мира е само на 17 г., което е в разрез с политиката на конкурса всички претендентки да са навършили пълнолетие.

Поемам напълно отговорност за създалото се недоразумение. Същата вечер бяха избрани представителките на няколко конкурса, сред тях и Мис Свят, откъдето преди години позволиха изпращането на момичета на тази възраст. Този факт подведе и мен, и журито да изберем Мира. Тя, разбира се, ще има възможност да се пребори за короната догодина, когато годините й няма да са проблем“, категоричен бе пред „Монитор“ лицензиантът на „Мис Вселена“ Страхил Гановски.

Той си върна правото да излъчи българската участничка в конкурса преди броени месеци, след като от централата на форума се разграничиха от Маги Вълчанова, която бе начело през последните две години. „Организаторите се свързаха с мен. Казаха, че тя не е изпълнила договора си. Първата година така и не проведе конкурс, а изпрати служебно момиче от „Мис Национален отбор“. Втората година пък проведе някакъв конкурс, но при затворени врата“, обясни тогава Гановски.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !