Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ж. Вагенщайн, К. Чаплин и Б. Куле се събраха на вечеря срещу Руската църква

отпечатай новината

13.10.2017 14:15 | Видян 860 пъти

Ж. Вагенщайн, К. Чаплин и Б. Куле се събраха на вечеря срещу Руската църква

Жаклин Вагенщайн запозна световноизвестните си колеги Кийра Чаплин и Бруно Куле с кулинарни шедьоври. Създателката на първия по рода си кино-литературнен фестивал за екранизации по книги CineLibri (11-22- октомври). се събра с част от журито на вечеря в Corso. Тя реши да изненада гостите си, в стила на изкуството, което ги събира, с естетически и елегантно приготвени ястия, поднесени с фантазия.

Във вдъхновяващата обстановка с вкусна храна, бяло вино и невероятна панорамна гледка на Руската църква, те обмениха идеи и коментираха  сполучливите адаптации на книги в киното.

Внучката на Чарли Чаплин - Кийра Чаплин и един от най-продуктивните и награждавани европейски филмови композитори Бруно Куле, наблегнаха на салатите и здравословните ястия, без месо.

Освен класическата шопска салата, гостите опитаха и от интересни съчетания с печен патладжан, чушка, краве сирене, сусамово олио, семена от тиква и слънчоглед, както кюфтенца с киноа и спанак, поднесени с чеснов сос.

Кийра Чаплин пристигна у нас, за да бъде част от журито на третото издание на  кино-литературнния фестивал CineLibri. Станала известна още на 17 години, тя до ден днешен не излиза от светлините на прожекторите. В историята си има редица модни изяви, в момента управлява филмова компания, подкрепя независимото кино, занимава се с музика и благотворителност и намира вдъхновение в писането. 

Другият член на журито – композиторът Бруно Куле, е популярен с близо 90 саундтрака, десетки номинации и награди за престижни отличия, включително номинация за Оскар. По време на фестивала той представя филма „Дневникът на една камериерка“, на който е композитор.

За всички почитатели на фестивала Cinelibri ресторант Corso има удоволствието да им направи комплимент – с всеки билет се получава безплатна бутилка вино (375 мл.) от специалната селекция Corso италиански вина. Съвместната инициатива важи до три дни след датата на прожекцията, при предоставяне на билета при настаняване в ресторанта и минимална консумация от 20 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !