Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Преслава за Цуни: Как ще съм била с този сопол?

отпечатай новината

13.10.2017 15:01 | Видян 3492 пъти

Преслава за Цуни: Как ще съм била с този сопол?

Цуни, който лъсна като интригант номер 1 в шоуто, не за първи път си съчинявал връзки с известни жени.

В предаването той първо обяви, че се е срещал с Александра Богданска, но после се изметна, че само си бил писал с нея, пише седмичник. Оказа се, че плевенският мачо, който на 40-годишна възраст все още е издържан от родителите си, редовни си фантазирал отношения с популярни дами.

„Той не е лошо момче, но има страшно много комплекси. Фикс идея са му жените, ако може да са популярни и желани от всички, още по-добре. Обикновени момичета не му се нравят. Наистина е имал няколко такива бройки, но повечето му връзки се развиват само в главата му“, издават запознати.

Плевенчанинът преди време дори си наел пиар – журналист, който да пуска по негова поръчка „сензации“, обвързващи го именно със знаменитости.

Така слуховете, че е гадже на Преслава, стигат до медиите. Истината е, че певицата никога не е имала нищо с него, но той настойчиво я преследвал.

„Излязоха 2-3 пъти на кафе и то защото бяха в обща компания. Преслава го гледаше с презрение, а той беше здраво хлътнал. Накрая го отряза грозно, каза му такива неща, които не са за повтаряне“, разказва свидетел на техните отношения.

За да си отмъсти нараненият Цуни пуснал в медиите слуха, че са имали връзка. Лошото е, че сам повярвал в легендата, че е бивш на певицата.

Преди време когато решил да се пробва при друга известна певица, тя решила да провери от първа ръка каква е ситуацията и позвънила на Преслава.

„Как ще съм била с този сопол, ти чуваш ли се“, била неподправената реакция на едрогърдата изпълнителка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !