Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Михаела Маринова се изгаври с бившото си гадже

отпечатай новината

13.10.2017 18:00 | Видян 3086 пъти

Михаела Маринова се изгаври с бившото си гадже

Михаела Маринова бързо прежали бившия си приятел и колега Иво Добрев и се хвърли в прегръдките на нов обожател, като се натиска с него пред погледа на бившия си.

Младата певица отново си е хванала гадже от музикалните среди, но за него тепърва ще се говори. Заместникът на Иво онзи ден беше дошъл да подкрепи любимата си по време на нейно участие в столицата.

Докато изпълнителката пееше на сцената той не я изпускаше от поглед и тръпнеше в очакване Михаела да се върне по-бързо при него, пише седмичник. След като това се случи, двамата се разходиха, нацелуваха и си поговориха.

В тяхната компания беше и бившият приятел на певицата Иво. Пред приятели певицата убедено твърдеше, че е намерила партньор за цял живот в лицето на Иво и го засне в последния си клип.

Очевидно, че двамата са преживели раздялата и са продължили напред, тъй като освен обща компания деляха и една маса през цялата вечер. Въпреки това обаче, те не си размениха една дума.

Близки до дамата твърдят, че причината е трети човек, а вина за това има Иво. Нещо, което доказа и той самия, споделяйки снимка с непозната красавица. Михаела пък официално потвърди раздялата и изля душата си в социалните мрежи:

"Животът вече има други цветове, други ухания и други хора. Старите пространства ти се струват по-малки, по-пусти, по-чужди“, написа певицата преди месец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !