Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кейт Мос ще лекува алкохолизма си в клиника

отпечатай новината

16.10.2017 10:58 | Видян 1608 пъти

Кейт Мос ще лекува алкохолизма си в клиника

Супермоделът Кейт Мос от години има проблеми със зависимостта си към алкохола и наркотиците. Сега тя е решена да се изчисти напълно.

Мос вече не употребява наркотици, но пък обича чашката, което неведнъж ѝ е навличало сериозни проблеми. Сега тя постъпи в клиника за лечение на зависимост от алкохола в Тайланд.

Но какво провокира това желание у Кейт след толкова бурни години? Оказва се, че красавицата иска да има още едно дете. Тя вече е на 43 години и има едно дете, 14-годишната Лила Грейс, но годеникът ѝ – граф Николай фон Бисмарк, е доста по-млад от нея. Затова тя иска да го дари с дете, но за да го направи, първо ще се наложи да пречисти тялото си.

Клиниката, която Кейт Мос е избрала, е същата, където се лекува бившият ѝ приятел, музикантът Пийт Дохърти. Престоят там струва 10 000 британски лири на месец.

Кейт и 30-годишният Николай започват да се срещат в края на 2015 г., след като тя се раздели със съпруга си Джейми Хинс. Немският аристократ също имаше доста бурно минало и с Кейт често можеха да бъдат забелязани в някой нощен бар доста почерпени.

Това обаче вече е в миналото на Бисмарт. В началото на годината той се подложи на лечение в рехабилитационна клиника в САЩ, по настояване на родителите си. Оттогава е пълен въздържател и това често поражда конфликти с Кейт, когато прекали с алкохола.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !