На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Енджи Касабие ляга под ножа след ВИП брадър

отпечатай новината

16.10.2017 11:13 | Видян 4236 пъти

Енджи Касабие ляга под ножа след ВИП брадър

Ливанската диетоложка Енджи Касабие шашна съквартирантите си с признанието, че иска да се подложи на операция, за да си удължи краката.

Тема на разговор между виповете в Къщата бяха подобренията, които си е направила Джулиана Гани. Силиконката призна, че е предплатила за нова корекция на носа си и разказа как нейни колежки прибягвали до драстични интервенции, за да се разкрасят.

„Знаеш ли какви неща си правят нашите? Удължават си краката, чупят им костите и за 2 месеца зараства. После седиш с някаква шина и краката се удължават с 5 см. Това ще са адски болки, според мен – да ти счупят и двата крака. Вече всичко се прави – правят ти корема плосък, вадят ти ребра, за да ти е тънка талията, силиконово дупе да си имаш ти правят. Едно време не е било така. Харесваш се, не харесваш – такъв си, а сега всичко има”, философстваше Джулиана.

„Аз точно това пък бих го направила. Мъжът ми ще ме убие, но искам нещо точно такова след като изляза от тук. Мога да си махна бюста и да си удължа краката”, призна Касабие.

Освен че не се разделя с екстеншъните, изкуствените мигли и сини лещи, ливанската красавица има и други трайни подобрения по себе си, пише седмичник. Преди няколко години Енджи си сложила изкуствен бюст, но вече не харесвала размера му и искала да го махне или намали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !