Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Биляна бясна на Валери

отпечатай новината

16.10.2017 12:29 | Видян 1966 пъти

Биляна бясна на Валери

Гръмотевични облаци надвиснаха над любовта на Валери Божинов и Биляна Дол в последно време. Знойната сръбкиня е бясна на нападателя и не крие това.

Причината е, че бившият национал на България разтрогна договора си с Лозана и двамата ще трябва да напуснат Швейцария. Половинката на Божигол обожава тази страна. Освен това родителите ѝ живеят в Цюрих и самата мадама е израснала там. Тя беше на седмото небе, когато Валери подписа с Лозана. Тогава Биляна обяви, че се прибира у дома.

"Добре дошъл, скъпи. Поздравления", написа тогава тя в социалните мрежи. Бившата госпожа Дол се къпеше в светлините на прожекторите в Швейцария. Тя дори е избрана за най-секси футболна половинка в елита на алпийската държава.

Всичко приключи преди десет дни, когато Божинов разтрогна договора си с Лозана и се прибра в България. За първи път той не беше придружен от Биляна, която ядосана замина за Белград. Явно усетил, че яко е сгафил, и побърза да вземе мерки.

Божинов се зае да умилостивява любимата си. За целта той се отказа да поддържа форма в България и замина за Сърбия при Биляна, пише седмичник. Двамата набързо се включиха в светския живот на Белград и посетиха няколко вървежни заведения, а Божигол не спира да глези любимата си.

За да е близо до нея, той е решил да прекара там времето до края на годината, когато ще може да подпише с нов отбор.

Нападателят дори се оглежда за тим в сръбското първенство. Той все още таи надежди по някакъв начин да се върне в Партизан. Божинов вече посети два мача на "гробарите" и не спира да им се обяснява в любов. Все пак Валери е готов и на вариант да заиграе в някой по-слаб отбор, но да е с Биляна.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !