Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Руски балет за първи път танцува на стадион

отпечатай новината

17.10.2017 11:42 | Видян 696 пъти

Руски балет за първи път танцува на стадион

Руската класика среща съвременната хореография в новото шоу на феномена FLEXX BALLET “Fanatica”. Единствен по рода си FLEXX BALLET достойно представя руското танцово изкуство на световно турне през 2017 и 2018 година.

За първи път балетът триумфира със своя нов спектакъл от танц, звук и най-иновативни 3D визуализации на многохилядния стадион в Бейджинг, Китай. В Шанхай от три години насам се намира едно от елитните танцови училища с името на FLEXX BALLET, където се обучават кадри от цял свят.

FLEXX BALLET не е позната класическа пиеса, не е съвременно изкуство от типа на черния квадрат, който никой не разбира, FLEXX BALLET е ново поколение изкуство. Балетът е съставен от 25 танцьора – балетисти, някои от, които и латино танцьори, майстори на брейк денс и спортни танци, както и акробати.

Компилацията от различни образи и умения дава една безкрайна висота и нестандартност на балета. FLEXX BALLET целогодишно прави кастинги и набира кадри от всички краища на света, които да се обучават в професионалните училища в Русия и Китай, а скоро и в други държави.

Всички тези усилия, колекцията от изключителни таланти, феноменалните хореографии, изкусно ушитите костюми, музиката, най-новото от света на визуалните технологии, правят спектаклите на FLEXX BALLET неповторими и истинска наслада за окото и душата.

Една палитра от силни емоции, естетика и удоволствиe. Тази Коледа Добрият Старец и EventsJar подаряват на цяла България пет незабравими спектакъла на FLEXX BALLET – във Варна на 16.12, Бургас на 17.12, Велико Търново на 19.12, Стара Загора на 20.12 и Габрово на 21.12. Все още има места.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !