Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ана-Мария от София – ден и нощ се гласи за Мис Плеймейт

отпечатай новината

19.10.2017 11:48 | Видян 3799 пъти

Ана-Мария от София – ден и нощ се гласи за Мис Плеймейт

Чаровната Ана-Мария Чернева, която редовият зрител помни от риалити сериала „София – ден и нощ“, е сред претендентките за конкурса „Мис Плеймейт“. Тя ще бори стереотипа, че красивата глава не се слави с бърз ум, в компанията на още 12 момичета. В тазгодишното издание на събитието участничките, които са на възраст между 18 и 30 години, ще демонстрират личност, а не тела.

Целта на организаторите е да възродят култа към естествената красота, затова и повече от половината претендентки, които ще се разходят по котешката пътечка, нямат корекции по бюста си. Редом до Чернева в състезанието ала „огледалце, огледалце на стената, коя е най-красива в България“, ще се включат поетеса и собственичка на стрелбище. Една от изкусителките пък се занимава с астрономия, друга поправя пистови мотори, а трета ще се бори с периодичните си паник атаки на подиума.

След представянето си претендентките за титлата ще организират лични кампании, които ще се представят в телевизионни предавания. Гласуването за актуалната „Мис Плеймейт“ ще става онлайн на сайта playboy. bg до 29 ноември, а победителката ще бъде окичена с почетната лента през декември.

Ана-Мария не е първата звезда от „София – ден и нощ“, която си пробва късмета в конкурса. Бояна Генова, която се подвизава в сериала като Стефания, е участничка от предишно издание на „Мис Плеймейт“. Тя е известна и като Малкото коте на Валери Божинов, което разпространи личен чат с футболиста и даде старт на култови шеги по негов адрес.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !