ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Развод във Фермата, Валерия заряза Алек

отпечатай новината

20.10.2017 10:19 | Видян 2227 пъти

Развод във Фермата, Валерия заряза Алек

Гимнастичката Валерия разби сърцето на футболиста Алек и избра да остане с мистериозния важен мъж, с когото има връзка извън „Фермата“. Тази вечер блондинката първо намекна, че когато трябва да избира между мъжа на положение от Стара Загора с кодовото име „Пешо“ и Алек, решението е повече от ясно.

„Искам да прекъсна тук. Не мога да спра да мисля за там, колкото и да се опитвам. Сигурно ще си блъскам главата после“, изповяда се Валерия за трудния избор между двамате мъже.

Малко след това гимнастичката поиска да прекрати отношенията си с Алек, с когото се венчаха наужким във фермата, но имаха намерения да повторят и в реалния живот. Появата на парапланерист с любовно послание от Пешо преди дни обаче сложи край на романтичната история.

„Не мога повече да се измъчвам. Акълът ми е другаде от онзи ден, мислех си, че мога да продължа, но не мога. Не можеш да спреш ей така да изпитваш нещо към някого“, откровена беше с разстроения Алек бившата му булка. Футболистът й каза, че тя ще си остане неговото момиченце, но малко по-късно емоцията му изби в друга посока.

„Току-що изгори всичко“, заяви й той. Малко по-късно двамата се скараха и размениха тежки думи заради това, че Валерия поиска да съобщи новия развой в отношенията на другите фермери, а Алек се възпротиви. Бившият професионален сваляч, който си падна жестоко по гимнастичката, дори сподели драмата си с танцьора Калоян, който в началото му беше конкуренция за сърцето на Валерия.

Независимо от символичния развод Алек беше сигурен, че в крайна сметка той ще спечели и в битката с мистериозното важно гадже и сподели защо пред Станислав. „Тя не може да се покаже, че е с него. Няма една снимка с него и не смее да каже кой е. Обаче аз знам всичко“.

Най-голямата драма на гимнастичката с гаджето й се оказа именно, че заради високата си обществена позиция той криел връзката им и не се осмелявал да покаже дамата си пред обществото. Футболистът, с когото тя искаше да поставя новото си начало от фермата, спечели именно с демонстрация на внимание пред милиони зрители, но появата на парапланериста обърка сметките.

„Много ми тежи, че не мога да разкажа всичко и да си го кътам, какво ще стане, само времето ще покаже“, обясни най-желаната гимнастичка.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !