Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Бащата на Богданска бесен за секса на дъщеря му в Къщата

отпечатай новината

20.10.2017 14:26 | Видян 3686 пъти

Бащата на Богданска бесен за секса на дъщеря му в Къщата

Бащата на Александра Богданска е бесен на щерка си и на Петканов за секса, който двамата правиха в банята на къщата на ВИП Брадър. Миналата вечер в шоуто бяха показани кадри на плътските удоволствия между влюбените, а Ники Кънчев няколко пъти повтори, че в Къщата е имало секс, пише Телеграф.

Тези деяния на Алекс буквално извадили от кожата баща ѝ и той дори се наканил, че ще я изкара насила от риалитито. "Не я ли е срам?! Първо родителите ѝ търпяха позора с Петканов, а сега се налага да гледат и как щерка им прави секс в национален ефир пред цяла България. Жал ни е за горките хора", коментират фенове на шоуто из родните форуми.

Бащата на Александра също се срамувал от аверите си, тъй като за него не било приемливо фриволното поведение на щерка му зад екрана. Самата Богданска неведнъж повтори, че я е страх от баща ѝ и това какво ще каже той за действията ѝ вътре.

Тя дори пожела да се ожени истински, не само на мисия за Петканов, тъй като се опасява, че извън Къщата родителите ѝ няма да позволят подобен брак, имайки предвид скандалите им в обществото.

След като двамата влюбени Алекс Богданска и Даниел Петканов взеха смелото решение да се оженят наистина, те бяха изправени пред изпитанието да поканят родителите си на сватбата. Първа бе Алекс.

Биг Брадър позвъни на майката на палавата Сашка и тя я посрещна с думите: „Мамче, Алекс е. Много те обичам. Не знам дали гледате и дали се гордеете с мен или ви е срам. Тук се случва най-важното нещо в живота ми и искам да ви направя част от щастието си като ви поканя на сватбата ни с Дани утре в 16:00 часа в Нови хан“.

„Ние с баща ти няма да дойдем. Категорично. Обичаме те, но се държиш като 12 годишна тийнейджърка. Излезте, поживейте заедно и преценете дали сте един за друг“, категорична бе майката на Богданска, а тя се опита да промени решението ѝ като започна да обяснява, че никога не е била по-щастлива и дълго време е потискала чувствата и емоциите си заради родителите си, но сега е време да е щастлива“.

„Не забравяй през какво мина миналата година. Няма да дойдем“, отряза я майка ѝ и Алекс се разплака неутешимо, като не можеше да обели и дума повече. По всички личи обаче, че на Богданска грам не ѝ пука от мнението на родителите ѝ и живее така, че на нея да ѝ е добре.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !