Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Алекс Раева подозрително пълничка

отпечатай новината

20.10.2017 16:26 | Видян 2936 пъти

Алекс Раева подозрително пълничка

Алекс Раева подозрително е наедряла и изглежда като бременна. Бившата певица на Слави Трифонов, която в последните години се изявява основно като тв водеща, е качила поне 7-8 килограма, има ясно очертано коремче, видимо е наедряла и в бюста, което кара много хора да мислят, че очаква дете.

В случай, че Алекс наистина е бременна, съдейки по външния ѝ вид, би трябвало да е в третия или четвъртия месец. Това означава, че раждането се очаква през ранната пролет.

Преди няколко месеца тя обяви, че има сериозна връзка с мъж, чиято самоличност отказа да разкрие, тъй като професията му нямала нищо общо със шоубизнеса и той не искал името му да се афишира. Бил неин познат от години, но любовта им пламнала след дълго време, което прекарали като приятели.

Романтичната им връзка е от повече от година - напълно достатъчно, за да решат дали са готова да създадат и отгледат деца заедно, пише седмичник.

От години се говори, че Алекс е правила аборт от бившия си шеф Слави Трифонов. Ако обаче този  път е бременна, 37-годишната певица най-вероятно ще задържи бебето.

Това ще бъде пореден сърдечен удар по Дългия. Бившата му - балерината Мартина също се задоми и роди две деца на боксьора Коко. Най-голямата му любов - психоложката Маги също се реализира в личен план.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !