Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Емилия Радева събра легендарни актьори в книга

отпечатай новината

23.10.2017 10:19 | Видян 1311 пъти

 Емилия Радева събра легендарни актьори в книга

Голямата дама на българското кино и театър Емилия Радева ще представи новата си книга „Ние, артистите“ на литературна премиера в кино „Одеон“ на 24 октомври, вторник, от 18.30 ч.

Издателите от „Книгомания“ са предвидили прожекция на новелата „Ветрената мелница“ от филма „Сиромашка радост“ от 1958 г., четене на откъси от спомените на актрисата, раздаване на автографи и усмивки, а накрая – и вино за настроение. Входът е свободен.

Третата мемоарна книга на Емилия Радева след „Недовършен пъзел“ и „Коя съм“ ще запознае читателите с легендарни имена от сцената и екрана, с които авторката е имала щастието да работи – Апостол Карамитев, Георги Калоянчев, Стоянка Мутафова, Невена Коканова, Гинка Станчева, Катя Паскалева, Коста Цонев, съпругът на актрисата – незабравимият Любомир Димитров, и още много други.

„Реших да напиша за моите колеги, с които съм направила едни от най-добрите си роли. Да акцентирам какво означава партньорството в нашата работа – в нея не можеш почти нищо да сътвориш сам. Истинското удоволствие е да се срещаш с близки на душата ти хора, с които се „усещате“ и сте от една кръвна група“, обяснява актрисата.

Източник: monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !