Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Цуни излезе от къщата и заби Мис България

отпечатай новината

23.10.2017 11:37 | Видян 2072 пъти

Цуни излезе от къщата и заби Мис България

Цветелин Маринов - Цуни отскоро има нова известна дама до себе си. Бизнесменът, който преди дни излезе от Вип Брадър, е забил най-красивата Мис България - Роси Иванова. Красавицата, която дълго време не се показваше в предавания и светски събития, напоследък все повече се завръща в светските среди.

Българската Анджелина Джоли вече отново приема ангажименти за ревюта, пише HotArena. Инкогнито режимът, който си беше наложила според запознати се дължи на бивш ревнив приятел.

Това време, обаче явно вече е минало, защото от скоро Иванова стана активна и в социалните мрежи, като вече има профил в Инстаграм. Активността в мрежите в модните среди на Роси е повече от задължителна за поддържане на името на моделите актуално. Така Иванова бързо успява да се завърне с успешен PR ход.

По този начин Ирина Шейк и Адриана Лима не пропускат да споделят снимки, а феновете им в мрежите растат до милиони. Напоследък хубавата Роси качва видеа от части партита с приятелката си - фолкпевицата Андреа. Дали точно Андреа е запознала Цуни и Роси, все още не е ясно, но е факт, че Маринов е голям фен на фолк клубовете и нищо чудно точно там да е пламнала любовта.

Друг факт, който издава двамата идва отново от мрежата Инстаграм, в коятосред изключително малкото хора, които Иванова следва, е именно Цуни. Мис България до скоро беше свързвана с гръцкия топ певец - Никос Вертис. Двамата са засичани заедно докато певецът идва в България да снима клипове с Люси Иларионов, Роси също споделя снимки с щастливият до нея Никос. Ценителят на красивите жени - Цуни, обаче явно успял да вземе красавицата под носа на Никос.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !