Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един...

Драматични ситуации, колекционерски истории и 100 точки...

Мариана Попова спира да пее

отпечатай новината

23.10.2017 12:07 | Видян 1667 пъти

Мариана Попова спира да пее

Певицата Мариана Попова не изключва опцията да слезе от сцената скоро, за да създаде семейство с Веселин Плачков. "Изведнъж аз започнах да живея. Наистина. И това ми е толкова достатъчно, че някой ден може и да спра да пея.", казва пред bTV изпълнителката на "Аз съм любов".

Мариана се запознава с харизматичния актьор от Плевен преди две години на откриването на пешеходна пътека край язовир „Кърджали“. Първоначално отношенията им са само приятелски, а Весо й е благодарен, че му помага в тежък период. Бил обезверен като човек на изкуството и имал нужда от подкрепата на сродна днуша. Искрата помежду им пламнала доста след като Мариана се раздели с дългогодишния си партньор Ханес, а звездата от "Дамасцена" сложи край на своя брак. От него Плачков има дъщеричка Андрея, а за Попова най-скъпото нещо от отношенията й с италианския сомелиер остана 7-годишната Мария-Магдалена.

В интервю за предстоящото издание на "Търси се" Плачков определя Мариана като най-близкия си човек и уточнява, че е труден характер и да се живее с него е истинско предизвикателство. Любимата му обаче е категорична, че не би променила абсолютно нищо в него и е повече от щастлива.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !