Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Синът на Даниел Златков: Ние с майка знаем какво си правил преди ВИП Брадър

отпечатай новината

24.10.2017 10:35 | Видян 1935 пъти

Синът на Даниел Златков: Ние с майка знаем какво си правил преди ВИП Брадър

Футболистът Даниел Златков, който се подвизава в любовното гнездо на „ВИП Брадър“, е пред развод със съпругата си Агнес. Това стана ясно от разказ на светското перо Антон Стефанов пред Нова телевизия.

По думи на журналиста, 7-годишният син на спортиста, известен още като българския Роналдо, го помолил да не се прибира вкъщи. Тъй като всяка събота децата на съквартирантите имат достъп до Къщата в Нови хан, малкия Марио отишъл и заявил на баща си: „Ние с майка знаем какво си правил преди „ВИП Брадър“.

Златков побързал да обясни на Стефанов, че става въпрос за недоразумение. Преди да влезе в риалити формата, Даниел е засечен от приятелка на съпругата си в компанията на две момичета. Той твърди обаче, че това са негова братовчедка и нейна приятелка и помолил журналиста да обясни това, когато излезе.

Факт е обаче, че след ергенското парти на Дани Петканов, някои от съквартирантите порицаха фриволното поведение на футболиста с поканените стриптизьорки. Златков и Агнес си казаха заветното „да“ през 2013 г. Освен сина си Марио, семейството възпитава и 2-годишна дъщеричка - Адриана.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !