Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Владо Николов: 100 000 лв. награда няма да ми сбъднат мечтата

отпечатай новината

24.10.2017 14:57 | Видян 2778 пъти

Владо Николов: 100 000 лв. награда няма да ми сбъднат мечтата

Eдва ли волейболният шампион Владо Николов е предполагал, че един от най-големите му съперници ще се окаже… крава. Е, случи се още в първите му часове във Фермата, когато всички мъже и жени мериха сили на масов дуел.

Опърничавата Васка почти отчая Владо, като не му позволи изобщо да припари до вимето ѝ и да издои необходимото мляко, за да спечели играта. И тогава обаче спортният хъс на шампиона не му изневери – след като битката беше спечелена от друг, той пробва да се справи с иначе лесната на пръв поглед задача. И в крайна сметка успя.

След един месец в хитовото риалити на бТВ Владо вече може да се похвали със завидно приятелство с кравите и собственоръчно издоено мляко.

„Важно е с какъв тон им говориш, за да се успокоят. Жените оценяват кавалерското в мен“, пошегува се шампионът, когато в ролята си на ратай издои Васка като най-опитния кравар на света.

Звездата Николов дори изрина обора на любимата си крава Васка до блясък и заяви, че срамна работа няма. „Не се оплаквам, не е много по-различно от това да сменяш памперси, а аз в последните години натрупах сериозен опит“, сравни селската работа с бащинските неволи капитанът.

И така един гигант в спорта откри колко щастлив се чувства, докато прави нещо с ръцете си и строи подслон от нулата. Тази година участниците във Фермата 3 – Ново начало бяха оставени на гол бряг без покрив а Николов не пожали сили и се втурна на работа с останалите.

„Толкова години с една топка, а ето сега откривам колко е хубаво да излезе нещо изпод ръцете ти, това съм аз“, развълнуван сподели Владо, докато дълбаеше дървени паници.
Фермерите приеха с отворени обятия волейболната звезда Николов приключи с участието си във Фермата като победител. Той разгроми селския ерген Яни, който все пак оказа яростна съпротива и взе цели 7 точки при игрите.

„За първи път от повече от година се чувствам жив. Когато играехме пред пълни трибуни, беше „уау“. Почти толкова хубаво като тази вечер“, призна преди битките Николов.

В тази ситуация Яни трябваше да напусне шоуто, на което възлагаше всичките си надежди да си купи 1000 кошера и да развива стопанството си в село Козлец. Николов обаче пожела той да остане в предаването, независимо, че го е победил.

„100 000 лева награда няма да ми сбъднат мечтата, но на Яни – да. Така той може да остане на село, а не да бяга към града. Видяхте – той е страхотен. Той ме победи на важни битки. Това, което му липсва, е да повярва, че има добро, че има позитивни хора. Искам да опитам да го науча на това, той си заслужава“, заяви спортистът фермер.
Решението взел бързо, особено след като разбрал колко му липсва семейството и колко човека го чакат, за да реанимират заедно волейболния отбор на Левски.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !