Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Фики и Гюлджан с подаръци за над половин милион

отпечатай новината

25.10.2017 10:33 | Видян 1925 пъти

Фики и Гюлджан с подаръци за над половин милион

Булката на Фики - Гюлджан получи лъскав „Ягуар“ от любимите си дядо и баба. Почти седмица след сватбата младоженците успяха да отворят всички подаръци, които са настойност над половин милион. Най-щедър е бил свекърът Тони Стораро, той е осигурил на младоженците кола и апартамент, пише Телеграф.

Неговите сватове не са останали по-назад и буквално са позлатили младоженците. Наред с пръстена с диаманти, който Фики подари на жена си в сватбения ден, и двете баба и двамата дядовци са ги дарили с най-различни накити. Тези на булката дори са й приписали своя „Ягуар“, но условието е да го ползват, когато са им на гости в Белгия. Един от приятелите на жениха го еизненадал с картина.

Подаръкът от кумовете Галена и Галин се оказа романтично пътуване до Париж, а не 20 бона в плик, както носеха слуховете. Митко Панера е бил в Гърция и не е могъл да присъства, но по шефа на Телевизия Планета Хари Янакиев е пратил специален подарък. Повечето от колегите на Фики, които бяха на сватбата наФики са подарили на младоженците пликове с пари.

Източник: БЛИЦ


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !