Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Бети Методиева взриви нета с любовната си история

отпечатай новината

25.10.2017 15:03 | Видян 2802 пъти

Бети Методиева взриви нета с любовната си история

Светската репортерка на Папараци и журналист от вестник Телеграф Елизабет Методиева, буквално взриви интернет пространството с разказ за любовната си история.

Хубавицата, която много години мълчи относно личния си живот, разкри без имена, че за последно е обичала преди 2 години и дори посъветва милиони хора да следват сърцето си.

Всичко тръгна от сватбата на Даниел Петканов с Александра Богданска. Именно това събитие накара журналистката да направи коментар по темата, който започваше така:

„Днес, неспирно слушам за снощната сватба на Даниел Петканов и Александра Богданска. И докато повечето хора упорито размишляват дали това е реалност или добре скалъпен ПР трик, то едни думи от устата на скандалната булка, ме хвърлиха в поредни размисли...

“Защото ти си това, което искам, а не това, което трябва!“...Станах като ужилена от удобното канапе и вътрешно се попитах „Кога за последно обича както искаш, а не както трябва?!“...Или вече бях приела, че животът ми трябва да е удобен, както канапето?!...'...В продължението на думите си Методиева сподели, че е имала такава любов , преди 2 години, за която дори майка й е била против... Накрая журналистката призова всички, да имат смелост и да обичат както искат, а не както трябва“.

Буквално за часове написаното гръмна в целия Фейсбук и беше споделено над 500 пъти, пише blife. Самата Методиева загатна, че това е началото на един нов проект и самата тя е била любопитна как ще се приемат тълкуванията ѝ, които по всичко личи, че радват на масово одобрение и множество лайкове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !