Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Слави Трифонов изригна: Бесен съм!

отпечатай новината

26.10.2017 17:56 | Видян 2840 пъти

Слави Трифонов изригна: Бесен съм!

Шоуменът Слави Трифонов отново използва Фейсбук, за да изрази недоволството си от случващото се в държавата.

"Падне дъжд – станат големите задръствания. Падне дъжд – наводни метрото. Падне дъжд – прокапе Ларгото. Падне дъжд – намокри оборудването за АЕЦ "Белене" и ръждяса. Падне дъжд – зейне дупка 2 на 5 метра под оградата с Турция. И най-зловещото – падне дъжд – загинат хора! Все едно сме тропическа държава и това е тайфун!" пише водещият в профила си, където напоследък е изключително активен.

"Бесен съм! Не, яростен съм!"

Трифонов е на мнение, че не можем да се справим с елементарни проблеми. "И обвиняваме природата заради нашата неспособност да си избираме политици и заради това, че като общност дори, не можем да се справим с един есенен дъжд", допълва той.

"Извод: Дъждът – най-големият враг на държавата", заключва в коментара си шоуменът.
Припомняме, че пороите в Бургаско взеха няколко жертви. Има евакуирани хора и хора, които се издирват, пише БЛИЦ. Премиерът разпореди на вътрешния министър Валентин Радев, на министъра на регионалното развитие Николай Нанков и на екоминистъра Нено Димов да посетят пострадалите райони.

По-рано и соцлидерката Корнелия Нинова съобщи, че партията ѝ ще изпрати свои сътрудници, за да установят от каква помощ имат хората в района.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !