Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Мерцедес с нова мощна иновация в...

Mercedes стана първият автомобилен производител в САЩ,...

Теди Духовникова припадна на сцената

отпечатай новината

27.10.2017 11:54 | Видян 2126 пъти

Теди Духовникова припадна на сцената

Актрисата Теодора Духовникова припадна по време на представление в Народния театър. Звездата играеше в постановката „Ръкомахане в Спокан”, когато внезапно й прилоша и се наложи спешно да я изнесат от театъра, съобщи HotArena.

Точно по време на сцената, в която връзват за парното Теди и колегата й Леонид Йовчев, на красивата актриса й прилошало. Колегата й веднага усетил, че това не е режисирано от Явор Гърдев и моментално я изнесъл на ръце зад кулисите, разкриват присъствали на инцидента.

Оставали още около 15 минути до края на постановката, но зрителите така и не видели финала. Лео излязъл след около 30 минути и обявил, че представлението няма да продължи, за което се извинил.

От Народния театър потвърдиха неприятния инцидент и обявиха, че следващите две представления на пиесата падат от програмата. А точно за превъплъщението си в ролята на Мерилин Теодора Духовникова получи през 2012 година Аскеер за поддържаща женска роля.

Като причина за припадъка от театъра посочиха преумората на звездата. Теди почти не се спира–както в театъра, така и със снимките на новия сериал „Дяволското гърло”. А преди броени дни излезе и игралния филм „Вездесъщият”.

Въпреки че й е предписана почивка, Духовникова отказа да пада леглото и са почива. Само дни след инцидента тя сподели снимка във Фейсбук, с която обяви, че се връща отново на работа.

„Обратно в театъра!!! С Дарин Ангелов и Христо Петков. Братчета и сестриче. Малко се смеем, но не ни е до смях. Трябва да се разделят тука едни милиони ...работа трудна и доста тревожна.... Пиесата е „Лисичета”, премиерата — през декември! ”, сподели тя.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !