Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Майката на Мегз плаши със съд БИГ Брадър

отпечатай новината

27.10.2017 16:17 | Видян 2421 пъти

Майката на Мегз плаши със съд БИГ Брадър

Топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз определено е по-специален случай за продуцентите на VIP Brother, които сякаш създават седмичните мисии, водени от стремежа си да натискат „кризисния бутон“ на амбициозното миньонче.

Тя бе достатъчно пряма да признае, че винаги прави нещата, в които вярва, и на които се е посветила – „на живот и смърт“. Видимо е, че твърде често предизвикателствата към Съквартирантите са целенасочено уязвяващи я.

Докато задачите за едни са такива, в които да блеснат, да покажат положителните си черти, то Big Brother всячески тормози Мегз, при това и чисто словесно, когато не е чрез действия, пише secret.bg. Етикети, подмятания, заклеймяване и т.н., са малка част от провокациите, които екипът на риалити формата прилага върху силната психика, на иначе крехката физически дизайнерка.

Нейната майка – Магдалена, вече едва сдържа гнева си, заради издевателството върху дъщеря ѝ. Тя все по-често избухва в профила си в социалните мрежи и нищо чудно да прибегне към съд, заради психическия тормоз, който упражняват върху младата бизнес дама.

Капакът на всичко бе нервната криза, до която докараха Мегз, при която тя беше на косъм от гърч. Силно задушаваща се и само лекарската намеса, която също умишлено бе забавена от страна на продуцентите, спаси положението от по-фатален пристъп. Бе подложена на глад, тормоз и какво ли още не, като вече е спорно дали участва в Big Brother, който за едни е спа санаториум, а за нея концлагер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !