Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Адел печели по 45 хиляди на ден

отпечатай новината

29.10.2017 09:00 | Видян 1680 пъти

Адел печели по 45 хиляди на ден

Очевидно Адел може да си позволи няколкогодишна почивка, каквато намекна, че ще си подари, след приключването на световното ѝ турне. Оказва се, че за изминалите 12 месеца певицата е печелила по 45 000 паунда на ден. Тя се оказа и в Топ 10 на най-високоплатените знаменитости в Европа, с годишен доход от 51 милиона долара, според списание Forbes.

Средствата са главно от продажбите на последния ѝ албум 25 - в световен мащаб от него са продадени над 20 000 000 копия. А това си е истинско събитие, визирайки факта, че повечето певци вече печелят главно от турнета, но не и от продажба на аблуми.

„Сумата е наистина огромна, такава, от която тя никога не е смятала, че ще се нуждае. Освен това Адел винаги е била много внимателна с разходите си, тя не е от прахосниците, Изключително пестелива и скромна е, никога не харчи пари за излишни неща“, споделят близки до изпълнителката на хита Hello.

В момента тя се е отдала на заслужена почивка. И нищо чудно да работи по въпроса с второто бебе. Самата тя заяви преди време в интервю, че това е един от следващите ѝ приоритети.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !