Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Миглена Ангелова заби женен мъж с 9 години по-млад от нея

отпечатай новината

27.10.2017 17:15 | Видян 2732 пъти

Миглена Ангелова заби женен мъж с 9 години по-млад от нея

След 4 неуспешни брака Миглена Ангелова най-сетне откри сродната си душа в лицето на 9 години по-младия от нея бизнесмен Кузман Примджанов.

Неотдавна тв водещата, която в този сезон на ВИП Брадър помага на Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, с широка усмивка призна, че има човек до себе си и разкри единствено инициалите му К. П.

„Аз съм тежко влюбена. Това не е повод за радост. Защото любовта, когато е силна, е опустошителна. Напоследък се хващам, че абсолютно напълно оглупявам и невинаги ми харесва“, коментира новото си увлечение 52-годишната Миглена.

Според запознати двамата се залюбили през лятото на тази година, като дори си спретнали съвместна почивка в луксозния курорт Свети Влас, където Ангелова се вдъхновила да напише книгата, посветена на участието ѝ в миналогодишния сезон на ВИП Брадър, пише хотарена. За творческия порив я стимулирал новият ѝ любовник, а в знак на признателност на първата страница от творбата си Миглена му написала посвещение.

„На К. П. – моето вдъхновение, моята сила, моята слабост“, гласят затрогващите слова. На премиерата на книгата тв ветеранката направила премиера и на новия си мъж, който обаче цяла вечер стоял в компанията на нейни приятелки, за да не изглежда подозрителен.

На вечерята след събитието обаче Кузман заел мястото точно до Ангелова и цяла вечер я прегръщал и целувал. 43-годишният софиянец въртял свой бизнес, но в миналото си имал и изяви в киното.

Въпреки че завършил икономика и психология, през 2004 г. се снимал в италиански сериал. Падал си по автомобилните състезания, ските, тениса и по двете си деца. Именно заради тях по-възрастната му любима пазела самоличността му в тайна, защото знаела, че отново се е забъркала в голяма каша. Макар да не живеел със съпругата си, Кузман имал родителски ангажименти към сина си и невръстната си дъщеричка, които не можел да пренебрегва.

Фаталната му любов със скандалната Миглена щяла да го злепостави пред цялото му семейство и да навреди най-вече на отношенията му с децата. Затова Мадам Искрено и лично дала обет да не афишира връзката им, както предходните си 4 брака, но не съжалявала, че отново се е напъхала между шамарите.

Бившите ѝ съпрузи са категорични, че където и да отидела, Миглена сеела разруха, и не вярвали, че все още са останали куражлии в тази държава, които да я приютят в леглото си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !