Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Полицай е истинският убиец на JFK, сочи ФБР

отпечатай новината

30.10.2017 10:27 | Видян 1142 пъти

Полицай е истинският убиец на JFK, сочи ФБР

Полицай Дж.Д.Типит е истинският убиец на президента Кенеди, сочи един от разсекретените 3000 тайни документа на ФБР за покушението на 20-и век. Той е гръмнат 45 минути след смъртта на JFK от Лий Харви Осуалд.

Който пък е застрелян 2 дни по-късно от Джак Руби. Информацията е в доклад на агент на службата на база показания на негов информатор, който познава и тримата и е в съзаклятието с тях покрай общото им дело - антикастровската организация FPCC.

Припомняме, че когато полицията арестува Осуалд в кино, то е заради съмнително поведение и незакупен билет, а не за убийството на Кенеди. Типит е бил шеф на крайнодясното Джон Бърч Сосайъти и има данни за негова среща с Осуалд и Джак Руби в бара на последния.

Свидетели ги виждат Осуалд да си говори като стар познат през прозореца на патрулката на Типит след смъртта на JFK, като секунди по-късно Осуалд убива полицая с 3 изстрела. В друг от разсекретените документи агент на ЦРУ в Москва докладва, че съветското разузнаване е открило връзка на вицепрезидента Линдън Джонсън в убийството.

Той наследява Кенеди в Белия дом. Самата Джаки Кенеди многократно споделя същата версия кой е поръчителят на убийството на съпруга й. ЦРУ побърза да засекрети отново някои от разсекретените от президента Тръмп документи.

В същото време изведнъж започнаха арести по разследването за т.нар. му руски връзки, въпреки че както се разбра докладът на бивш офицер от британските служби, на който се основават твърденията, не само е менте, а за него бяха извадени документи за разплащане на 9,1 млн.долара от Хилари Клинтън и НК на Демократическата партия.

Джулиан Асандж от Уикилийкс обяви 100 000 долара награда за всеки, който му даде някой от засекретените наново документи по покушението срещу президента Кенеди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !