Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Кевин Спейси призна, че е гей

отпечатай новината

30.10.2017 14:47 | Видян 1436 пъти

Кевин Спейси призна, че е гей

Американският актьор Кевин Спейси направи неочаквано разкритие, като призна, че от тук нататък открито ще живее с факта, че е хомосексуален.

Повод за признанието му стана отправено от неговия колега Антъни Рап обвинение в сексуално посегателство. Случката датира отпреди десетилетия, когато Рап е бил тийнейджър. Кевин публикува специален пост в официалния си профил в Туитър, че уважава безкрайно много Рап като актьор и е ужасен от тази история, за която той не си спомня да се е случвала.

"Честно, не си спомням за тези неща. Излиза, че това е било преди 30 години", споделя носителят на два Оскара за най-добра мъжка роля като добавя, че поднася своите най-искрени извинения, ако нещо подобно наистина се е случило.

От своя страна, Антъни Рап споделя, че е решил да проговори, след скандала с продуцента Харви Уейнстийн (обвинен в сексуални посегателства от десетки жени) повдигна въпроса за случващото се в развлекателната индустрия. Това пък провокирало Спейси да направи своето признание и веднъж за винаги да разкрие загадката около своята сексуалност.

Той споделя още, че иска да живее честно и да направи равносметка на поведението си.

"Моите най-близки знаят, че съм имал отношения както с мъже, така и с жени. През целия си живот съм обичал мъжете и съм имал романтични отношения с тях. Сега реших да живея като гей", сподели още американската кино звезда.

Източник: elle.bg
Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !