Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Ван Дам спасява Бояна от гангстерска инвазия

отпечатай новината

31.10.2017 10:00 | Видян 1912 пъти

Ван Дам спасява Бояна от гангстерска инвазия

Неувяхващият екшън герой Жан-Клод ван Дам заголи бицепс в полите на Витоша, за да измъкне шеф на гангстерска банда. Белгийският актьор има челен опит в общуването със столични бабаити още от 2011 г., когато отскочи до оборотен бар в "Люлин", за да разпусне след снимките на "Непобедимите 2", и по неволя получи задвратник от мутра, копнееща за вниманието на трофейните момичета в клиентелата.

Поредният десант на звездата от "Кървав спорт" в София обаче не е свързан с бохемските му похождения, а с работата по драмата "Умираме млади". Ван Дам сее крошета сред американските декори на кино центъра вече шести ден, като не пропусна да пусне клипче с кацането си в София в "Инстаграм".

Сюжетът на филма се върти около Лукс, тийнейджър, който израства в латино гетото на Вашингтон и всячески се опитва да отклони малкия си брат Мигел от капаните на търговците на дрога и оръжие. Животът му се променя, когато в квартала за своята доза пристига Даниел (Ван Дам), ветеран от войната в Афганистан. Действието в лентата ще се развива в рамките на 24 часа.

В паузите между снимките актьорът обикаля столичните барове, които познава добре от предишните си визити. Той е ценител на добрата бира и никога не търси уединението на ВИП-сепаретата, защото му доставя огромно удоволствие да общува с различни породи хора, като никога не отказва автограф или селфи на фен, коментират пред "Монитор" очевидци.

Източник: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !