Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мария направи изнендващо разкритие

отпечатай новината

31.10.2017 17:35 | Видян 3412 пъти

Мария направи изнендващо разкритие

След излизането си от къщата на ВИП Брадър фолк фурията Мария замина да разпусне в Дубай, но веднага щом се прибра, побърза да събере някои от другите съквартиранти, напуснали шоуто преждевременни.

Певицата организира вечеря, на която покани Цветелин Маринов-Цуни и близначките Влади и Алекс, като към тях се присъединиха плеймейтката Анджелина Атанасова и моделката Палома Митева. След почерпката компанията се озова в столичния клуб The One.

Миньончето на попфолка излезе на сцената със завиден тен и в два ултра секси тоалета, но не се застояваше дълго там, а пеейки, се забавляваше на масите на всички гости. Когато отиде на сепарето на Цуни, където бяха още и близначките, тя ги представи като "моето второ семейство".

Репликата на Мария със сигурност е зарадвала Цуни, пише ПИК. Докато и двамата бяха още в Къщата, бизнесменът се беше лепнал като гербова марка към нея и за никой не останаха скрити симпатиите му към фолк дивата. Редовно ѝ приготвяше закуска в леглото и се грижеше дали е сита.

В клуба впечатление направи къдрокосата Влади, която въпреки, че със сестра ѝ се изявяват в друг жанр, показа завидни възможности в кършенето на снага под звуците на ориенталски ритми и истински се наслаждаваше на партито.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !