Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Ратайски бунт във Фермата

отпечатай новината

01.11.2017 09:03 | Видян 2691 пъти

 Ратайски бунт във Фермата

Юристката Дарина, която оглави „Фермата“ и наложи тоталитарен режим, бързо си навлече гнева на останалите. Тази вечер ратаите, които тя определи в седмицата си като шеф на фермерите, обявиха пълен и частичен бойкот. Най-лют се оказа емигрантът Гечо, който заяви, че бойкотът му всъщност е гражданско неподчинение на правилата на Дарина.

Пратеният за ратай най-възрастен участник обяви, че няма да пипне никаква работа с изключение на меленето на брашно и отива на курорт.

„Само ще меля брашно, за да не останат гладни момичетата и момчетата, това е престъпление за мен. Кухнята е пълен бардак, а тя се занимава с четене на Алманаха. Изслушах и правилата, но тя ме връща в онова време, в което съм живял тук. Заради такива началници като нея избягах от тая държава“, разгневи се тенекеджията, който емигрирал в Белгия с цялата фамилия.

Философката Ивона, която Дарина също прати на ратайския бряг, беше категорична, че ще изпълнява само задачите, които смята за справедливи, но ще гледа да не навреди на останалите фермери. Ратаите са хората във фермата, които осигуряват част от храната – отговарят за брашното за хляб, за доенето на мляко, за зеленчуците от градината, а бойкотът им може да остави останалите без сериозна част от менюто им.

Юристката, която наложи вечерен час и въведе задължително четене преди лягане, се закани, че при всеки отказ от работа ще взима част от храната на ратаите. Очаква се тоталитарният режим да доведе до масово неподчинение в следващите епизоди на „Фермата“.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !