Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Чужди продукции грабнаха звезди от Под прикритие

отпечатай новината

01.11.2017 13:11 | Видян 1881 пъти

Чужди продукции грабнаха звезди от Под прикритие

Две от звездите в "Под прикритие" - Ивайло Захариев и Бойко Кръстанов, получиха шанс да докажат актьорските си умения и в чужбина. Доброто ченге Мартин временно се е изнесъл в съседна Сърбия, където снима екшъна "Южен вятър", а ролята му е пълната противоположност на тази, в която го гредахме в крими сагата. Актьорът е мафиотски наследник, който прахосва с лека ръка парите на баща си по жени и дрога.

Ивайло Захариев сподели с феновете си във "Фейсбук" снимки от преди и след края на снимачен ден на "Южен вятър" в Сърбия

Бойко Кръстанов, който феновете на "Под прикрития" помнят с ролята на Ерол Метин, пък е поканен да снима високоплатен филм в Италия. Младият актьор е заминал спешно за Рим, където са стартирали снимките.

Ангажиментите на Кръстанов и Захариев се прекроили плановете за турнето в САЩ и Канада на хитовата постановка "Агенти". Тя е режисьорският дебют на големия актьор Владо Пенев, който изпълни ролята на комисар Попов в най-успешния български сериал. След край му, актьорите решиха да се впуснат в нещо различно и създадоха пиесата. И докато всички очакват, че заради името й звездите от "Под прикритие" се изживяват на сцената като агенти на тайните служби, всъщност те са агенти на... недвижими имоти.

След 3 успешни сезона и над 80 представления в цяла България, агентите на Владо Пенев - Александър Сано, Бойко Кръстанов, Ивайло Захариев, Иво Йончев, Йосиф Шамли, Роберт Янакиев и Снежана Макавеева, трябваше да разсмеят Монреал, Торонто, Чикаго, Бостън и Ню Йорк. Сега обаче българите отвъд Океана ще се срещнат със своите любимци напролет, за когато е отложено турнето.

"Всички влязоха в положението на Бойко и Ивайло, тъй като ролите в продукциите, които получиха, не бяха за изпускане", коментират театрали пред ПИК.

Източник: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !