Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

НДК стои зад кампанията На всяка наша любов

отпечатай новината

01.11.2017 13:42 | Видян 1153 пъти

НДК стои зад кампанията На всяка наша любов

През последния месец поредица от мистериозни акции в различни точки на града вълнуваха софиянци. Странни послания бяха закачени по дърветата в централни столични паркове и градинки. На хартиените свитъци бе изписано едно-единствено изречение - На всяка наша любов.

В последствие същите послания с миниатюрни букетчета от живи цветя очакваха първокурсниците на студентските банки в Стопанския факултет на Софийски университет. Седмица по-късно същите свитъци и букетчета очакваха на седалките в метрото пътниците.

След като на последната акция в метрото бе забелязана младата актриса Елица Матева, завесата започна леко да се вдига. За най-заклетите киномани вече стана ясно, че акциите са свързани с дебютния игрален филм на Галин Стоев.

НДК признава, че стои зад кампанията, която цели да привлече вниманието на кино любителите към Безкрайната градина - филма, с който се открива тазгодишното издание на Киномания.

Като завършек на акциите в централните столични паркове се появиха и дървени табели с надпис Безкрайната градина. Във филма, освен Елица Матева, участват още младите актьори Глория Петкова, Димитър Николов, Мартин Димитров, както и големия български актьор Никола Анастасов, за когото това се оказа последната роля в киното.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !