Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Бориса вдига сватба

отпечатай новината

01.11.2017 16:00 | Видян 2227 пъти

Бориса вдига сватба

Като всяка друга жена и Бориса Тютюнджиева иска да се види булка. Дългокраката красавица вече е намерила мъжа на живота си е готова да се омъжи.

От няколко месеца Бориса живее под един покрив с дългогодишния си приятел. Момъкът е упорито крит от изкусителката и на всичките им общи снимки той е със закрито лице.
Според клюките любимият на Бориса е син на заможен българин и поради тази причина мацката не иска да го показва. Гаджето на моделката е неин приятел от детството и е с няколко години по-голям от Бориса, но са израснали заедно. Още тогава Тютюнджиева го харесвала много.

След години чакане и търсене на любовта Бориса отново срещнала въпросния мъж. Вече като зрели хора те се харесват и влюбват.

Бориса и гаджето ѝ често пътуват по света. Бъдещият мъж на моделката е заможно момче и парите за него не са проблем. Моделката напълно е забравила и прежалила бившия си Андрей Арнаудов, пише седмичник. Двамата се разделиха след дълга и романтична връзка. Бориса трудно преживя раздялата и се беше покрила известно време.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !