Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Селфи корнер носи безплатни билети за театър Българска армия

отпечатай новината

01.11.2017 17:46 | Видян 1199 пъти

Селфи корнер носи безплатни билети за театър Българска армия

Театър Българска армия вече подготвя своите коледни и новогодишни подаръци за почитателите на театъра.

От 1 ноември до 30 декември всеки един зрител ще може да се снима в специално подготвен Селфи Корнер и да участва в надпреварата за безплатни билети, за постановки по негов избор.

Направете своята щура снимка в Селфи Корнер преди, след или по време (на антракта) на постановка в Театър Българска армия. Споделете снимката във Facebook с хаштаг #ТеатърБългарскаАрмия и коментар за впечатленията от постановката, която сте гледали.
 
Театърът ще добави снимките в своята фейсбук страница – armytheatre. Поканете приятели да харесат вашата снимка.

Всяка седмица, от 1 ноември до 30 декември, снимката с най-много харесвания ще зарадва притежателя си с 2 безплатни билета, за избрана от него постановка. В началото на януари ще бъдат обявени тримата големи победители.

Най-атрактивната и харесвана снимка ще спечели талон за 8 безплатни билета. Второто място ще спечели 6 безплатни билета. А снимката класирана на трето - 4 безплатни билета.

Костюмите, реквизитът и щурата рамка за снимката са на ваше разположение във фоайето на Театър Българска армия. Запечатай спомена от своето театрално преживяване в театъра, като се преобразиш в Кралица Елизабет, Кармен или Дон Жуан, Арлекин или Войник.

Спечелилите безплатни билети могат да избират предсатвления до края на театралния сезон 2017/2018, само за постановки продукция на Театър Българска армия. Театърът не предоставя награди за гостуващи представления.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !