Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Калин Терзийски тотално изтрещя

отпечатай новината

02.11.2017 11:54 | Видян 1294 пъти

Калин Терзийски тотално изтрещя

Писателят Калин Терзийски, известен с провокативния си стил на писане избухна с любопитна "история" провокация в интернет. Публикуваме интригуващия му разказ без редакторска намеса: КАЛ ИН И ЯН Т. Българите са луди по политиката и най-вече - по псуването на политиците, когато не са от тяхното обкръжение. Но пък са извънредно сервилни, когато са от тяхното обкръжение. Ето затова ще ви разкажа една история. Калин Т. станал политик - премиер министър.

Когато поемал поста – обещал, че първо ще оправи всичко, абсолтно всичко, а после ще седне и ще изпие едно кафе! И първо направил минималната заплата десет хиляди евро. Пенсиите - двайсет хиляди евро. После лично заклал всички престъпници. Олигарсите и останалите политици пратил в трудов лагер, в който имало и газови камери. Разрушил всички магистрали, защото те дразнели българите. Не режел ленти на никакви официални откривания на обекти, а напротив - зашивал срязаните. Забранил всички партии, като позволил на хората да си правят нови колкото душа им иска.Раздавал хляб и шпеков салам на всички, както и вино розе от Карнобат. Както и печени щастливи кокошки. За да бъдат щастливи – водел ги лично на лунапарк преди клането.

Също така се разпоредил да се дават по празници тринайста, четиринайста, петнайста и шестнайста заплата. Повишил лично раждаемостта и предотвратил демографската катастрофа. Всички граждани от ромски произход изпратил да учат хуманитарни науки в най-престижни университети, при условие че се върнат в родината и заемат високи постове. Но не по-високи от тези на гражданите от български произход, за да няма етническо напрежение. После започнал да строи атомни елекроцентрали и по настояване на еколозите ги разрушавал, а след това - по настояване на патриотите ги строял пак.

Освен това намалил личната си заплата на двеста и трийсет лева и запалил къщата на родителите си, в която живеел. И заживял в една колиба от клони и ламарини. Нямал кола, а се придвижвал само пешком, но за да не го смятат за прекалено високомерен - правел го на четири крака. Изчистил страната и я направил райска градина - сам - с една метла и една лопатка. И така било при неговото управление. А хората цъкали с език и казвали- тоя мръсник даде куп обещания, а сега - нищо! Ето – още кафе не е седнал да пие! И той излезе маскара!

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !