Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

8000 се смяха с Оркестър без име

отпечатай новината

02.11.2017 17:01 | Видян 1886 пъти

8000 се смяха с Оркестър без име

3 автомобила и изкуствен плаж белязаха приключенията на Велко, Гошето, Павката и Филип

Да направи кръгче с ретро автомобил около насядалата пред сцената публика - с това се зае Филип Аврамов по време на премиерата на мюзикала Оркестър без име в зала Арена Армеец вчера.

Бурни аплодисменти последваха всяко намигване към лентата, завладяла сърцата на българските любители на седмото изкуство през 1982 г. Първият реверанс за вечерта бе включването на Георги Мамалев, който макар и само за една сцена, успя да провокира няколко сълзи от смях и умиление.

Главните роли в мюзикъла бяха поверени на Валентин Танев (Велко), Филип Аврамов (Павката), Румен Угрински (Гошето) и Станимир Томов (Филип), които очароваха публиката, както с достоверността на образите си, така и със собственото си чувство за хумор и импровизация.

В задочен вокален двубой този път се изправиха актрисата Неделяна Христова в ролята на Рени и певицата Мария Илиева (Ваня), чиято бременност дори бе интегрирана в сценария, пише монитор. Като своеобразна кулминация на вечерта послужи появата на Катерина Евро, която преди повече от 30 години облече минижупа на не особено талантливата певица на оркестъра.

От стриктна и властна домакиня до секси рок звезда - със секундната си метаморфоза Евро завладя близо 8-те хиляди в залата на възраст от баба до бебе.

Мюзикълът Оркестър без име не пропусна да зарадва феновете на лентата и с някои от най-култовите фрази, пробили си път дори в съвременния жаргон.

"Тая ще ме цака с топла бира мене" и "И ние дъвчем бонбонки Тик-так и пушим цигари Кент" допълниха носталгичното чувство на присъстващите в залата. Сценографите не пропуснаха да погъделичкат сетивата на публиката и с декори, излязли сякаш от екрана, сред които изкуствен плаж, общо три коли и надуваеми топки, с които си тръгнаха неколцина късметлии.

Със специално участие в най-мащабния български мюзикъл се разписаха още Николай Урумов, Диляна Попова и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !