Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Голият до кръста Стивън Амел предизвиква eкспозиция чрез плочки

отпечатай новината

06.11.2017 13:06 | Видян 2465 пъти

Голият до кръста Стивън Амел предизвиква eкспозиция чрез плочки

Няма как честите появи в Стрелата на Стивън Амел без тениска да са останали незабелязани. Пилотният епизод на излъчвания по bTV Action сериал показва дълга сцена на запотеното голо тяло на Стивън докато той тренира във фитнеса.

Продуцентите останали стъписани от фурора, причинен от тази, на пръв поглед, нормална за техните очи сцена и решили да се възползват от интереса на публиката към тялото на Стрелата.

Към почти всички епизоди от първи сезон били добавени подобни сцени, показващи Зелената стрела гол до кръста. Създателят на Стрелата Марк Гугенхайм нарича тази стратегия „експозиция чрез плочки” и я определя, като разкриване на огромни късове информация, докато Амел позира със стегнатия си корем.

Легендарните плочки на Стивън Амел се превърнали и във центъра на всички маркетингови и промо кампании за Стрелата. Самият той признава, че за него било много трудно да се адаптира към бушуващия интерес към неговата физика, но в крайна сметка го приел, тъй като помагало за цялостния успех на сериала.

„Моята физика не е единствената причина за успеха на сериала но мога без съмнение да кажа, че допринася за неговото приемане от зрителите”, коментира Стивън Амел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !