Дивна за катастрофата: Мислех, че не...

Две седмици след първото тв интервю на модела Кристин...

Галена се ошишква за зимата

Мина годишният концерт на Пайнер, но Галена не се спира...

Лепа Брена проговори за най-страшния момент от живота си

отпечатай новината

06.11.2017 15:53 | Видян 812 пъти

Лепа Брена проговори за най-страшния момент от живота си

Лепа Брена говори пред Мариян Станков - Мон Дьо за особеностите на балканската душа, балканската любов и омраза. Преживяла разпадането на Югославия, бомбардировките на НАТО, дори отвличането на сина си. Лепа Брена има зад гърба си спомени за два живота.
Певицата, която 35 години властва в балканската музика, говори за миналото спокойно, носталгично, с много любов и малко болка за дните, в които демокрацията се опитва да изтрие като с гума Лепа Брена.

„Тайната на добрия живот се крие в многото работа и ясната цел. Какво е да си Лепа Брена? Трябва много да работите върху себе си. На Балканите никои не цени външната красота. Всеки гледа качеството на продукта, който правиш. Разбира се, ако си красив ще те забележат, но това е моментно. Трябва да покажеш, че си умен и работлив”, казва певицата.

„Балканската душа няма аналог в света. Да сте жена на тази географска ширина значи нелек път. Трябва да се доказвате много повече от жените, които живеят в добре развитите страни. На Балканите жените не може да доминират. На жената се гледа като на шкаф, който се използва известно време и когато на мъжа му омръзне, я сменя”, споделя  символът на някогашна Югославия.

Певицата сподели, че най-тежкият момент в личен план е бил, когато са отвлекли сина й. „Не бяхме пожалени. Защото има хора, които не обичат чуждия успех. Подобно нещо може да съществува само на Балканите”, каза Лепа Брена.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !